Jaman Miah

“Dream lofty dreams, and as you dream, so shall you become. Your vision is the promise of what you shall one day be. I dreamt about Fontys and now I am studying at Fontys Business and Management Studies”.
De Stichting Minimax helpt Jaman met het verwezenlijken van zijn droom door garant te staan voor zijn collegegeld als niet-EU burger. Jaman is een verdienstelijke thuiskok, hij maakt verrukkelijke gerechten uit zijn thuisland Bangladesh. De stichting Minimax organiseert “community tables” bij particulieren thuis waarbij Jaman en vrijwilligers van Minimax deze gerechten bereiden en serveren. De opbrengst van deze avonden komen via de stichting Minimax geheel ten goede aan de studiekosten van Jaman.

Kijk ook op Jaman Miah